Forever Living

products

Forever Living products.
#Nature, #Forever

Het Forever plan : is goed voor de natuur en goed voor de mensheid Forever is de grootste teler en fabrikant van aloëvera producten in de wereld.

‘’What Matters most’’.

Rex Maughan is de oprichter van Forever Living Products een gepassioneerd economisch stabiel familie bedrijf kapitaalkrachtig  en vrij van schulden. Het kweken en oogsten van de aloë vera van de hoogste kwaliteit begint met de toewijding aan duurzaam ondernemen en meer teruggeven aan de aarde dan je neemt, innovatie omarmen voor een positieve impact op ondernemen en meer teruggeven aan de aarde dan je neemt, innovatie omarmen voor een positieve impact op de natuur. Er zijn toonaangevende recyclingprogramma’s om het gebruik van kunststoffen te verminderingen afval te recyclen en energie- en waterbesparingsprogramma’s

Het was ook de droom van Rex Maughan om iedereen waar ook ter wereld de gelegenheid te geven om de toekomst in eigen handen te nemen. Een eerlijk en mooi distributie systeem zit aan dit bedrijf vast, daarin je Flexibel kunt werken met plezier waar wanneer en hoeveel je wilt, je eigen team opbouwen, met de mooiste producten die de natuur ons te bieden heeft en trainingen van hoge kwaliteit.

Het bedrijf is gebouwd op de waarde om dingen op de juiste manier te doen. De producten distributie kanalen in eigen bezit om zo de kosten en kwaliteit van elke stap in het proces te kunnen contoleren. Zodat ook medewerkers in het hele proces een goede inkomen kunnen opbouwen.

Miljoenen mensen in meer dan 160 landen hebben de ongelofelijke voordelen van Forever Producten al ervaring. Nu is het jouw beurt.

Breng het beste uit de natuur naar je toe om zo het beste uit je zelf te krijgen. Ben open voor nieuwe mogelijkheden voor een eerlijk en goed verdien model. Forever Living zet de mooiste producten op de markt van de meeste hoogwaardigste Aloëvera en bijen producten plus complementaire nutriciën, vitaminen maar ook producten voor huid – haar en persoonlijke verzorging. Producten om beter en vitaler te voelen ook is er een totaal programma voor gewichtsbeheersing.

Unieke is wel de manier hoe deze producten op de de markt gebracht worden niet door reclame zoals op de traditionele manier maar door mond op mondreclame, of via digitale netwerken van enthousiaste  gebruikers die de producten delen met vrienden en familie en creëren daardoor een goed tot boven modaal inkomen, een ieder heeft de mogelijkheid te werken waar, wanneer en hoeveel men wilt. Er zijn oneindig veel trainingsmogelijkheid en een uniek beloningsysteem.

Tevens is er de Rex Maughan Forever Giving Foundation, de stichting ondersteunt vrouwen en kinderen over de hele wereld die worden getroffen door armoede, honger, natuurrampen en beperkte toegang tot medische zorg. Donaties gaan rechtstreeks naar het verstrekken van fondsen, faciliteiten en onderwijs en degen die het hardste nodig hebben.

Hoe ziet jou toekomst er uit?

Meer informatie klik hier en bekijk de shop

Contacts
Telephone:
0628264032
Email:
info@leadinghandsforhealth.nl