Wie ben ik

Marie-Mien Pennock
Trainer

Waar sta ik voor met leadinghandsforhealth en Forever Living

Mogelijkheden bieden aan de ander op gebied van gezondheid

in denken /handelen/ bewegen / voeding nutriënten / maar ook inkomens mogelijkheden bieden.

Wat zijn mijn activiteiten

Cursussen en wekelijkse lessen Yoga – Tai-Chi – meditatie op een vaste locatie.
Mijn doelstelling bij de lessen;
Dat een ieder de weg kan vinden in de bewegingsvormen die ik geef, kan blijven groeien en aanpassen naar de bepaalde omstandigheden van dat moment.

Er blijven altijd uitdagingen, maar ook rust en bezinningsmomenten dienen aanwezig te zijn.
Een goede techniek om mee te beginnen vind ik erg belangrijk, daarna zou je er mee moeten kunnen spelen.
Ook Plezier en humor blijven aanwezig, dat samen met een liefde vol hart, met respect voor je zelf de ander en de natuur om ons heen.

Bij het geven van verschillende therapeutische massage vormen staat voorop :
Het herstellend vermogen van het lichaam zelf te activeren.
Een ieder kan zich welkom en veilig voelen.
Samen een programma op maat maken, daar kunnen verschillende massage vormen voor gebruikt worden, afhankelijk van de wens van dat moment.

Ik ben tevens werkzaam als een schakel in een groot internationaal Netwerkmarketing bedrijf, met producten op basis van AloëVera dat actief is in 165 landen .
Het doel van dit familie bedrijf is zo veel mogelijk mensen wereldwijd helpen aan een betere gezondheid en een gezond inkomen. Alles met liefde en respect voor de natuur en de mensen.
Mijn taak o.a daarbinnen is het aanbieden van producten aan klanten en bedrijfsmatig collega’s werven en trainen voor deze bedrijfstak .
Het Forever Living bedrijf bied ook hulp vanuit foundation van de oprichter van het bedrijf met producten en of financieel voor die landen waar ook ter wereld waar hulp nodig is. bv bij rampen of oorlogsgebieden, Financieel / donaties of voedsel pakken met thema “ help honger de wereld uit” .

Al mijn activiteiten draaien dus om anderen verder helpen ongeacht je achtergrond je mogelijkheden met een luisterend oor een open warm hart en met techniek .

De inspiratie in al de pijlers is de natuur, we gebruiken het liefdevol met respect hollen het niet uit. De natuur is niet alleen om ons heen maar beweegt ook door ons lichaam heen.

In elke pijler stroomt ook het ander blok ze vullen elkaar.

Stukje Geschiedenis

Marie-Mien Pennock geboren 1955 uit een Turn familie Vader Turner met 3 broers een succesvol Acrobaten team zijn hele leven aan de gymnastiek verenigen gewijd, moeder die turn lessen gaf, mijn wandelwagen stond al in de turn zaal. Niet zo gek dus dat ik vanaf mijn jongen jaren ( 15 jaar ) al lessen ging geven na het behalen van de juiste diploma’s. tot de dag van vandaag nog steeds lesgevend. Vooral Kennis overdragen in de ruimste zin van het woord vind ik belangrijk en is een van mijn passies. Dans Toneel Muziek daar lagen de drijfveren om mij er verder in te ontwikkelen.

 

Dit allemaal wel naast mijn werk binnen de Geestelijke Gezondheidszorg, o.a. als creatieve therapeute. tevens afgestudeerd als dans en bewegingsexpressie therapeute, en Yoga Tai-Chi Meditatie docent en Massage therapeute vakken waar ik jaren lang in getraind ben door werelds beste docenten. ik volgde trainingen in Nederland België Zwitserland Thailand Cuba en Amerika. Ik heb internationaal lessen gegeven in veel verschillende yoga stijlen, aan kinderen en volwassen ook met mensen met een beperking, yoga op de stoel of in rolstoel voor mij zijn er geen beperkingen ik heb altijd mogelijkheden gezocht.

Mijn Tropen jaren van 1988 t/m 2000, waarvan 2 jaar Cuba en 10 jaar Curaçao hebben mijn Tropenbloed gegeven dat bepalend is voor mijn werk tot op de dag van vandaag. Vanaf juni 2000 terug in Nederland. In 2003 was ik de eerste in Dordrecht die als gediplomeerde docent power yoga lessen ging aanbieden. verder ben ik veel verschillen bewegingslessen en cursussen gaan aanbieden ook bij scholen bedrijven en zorginstellingen. Voor Tai-Chi trainingen was ik regelmatig in Frankrijk omdat daar een van de grootmeester cursus gaf. Mijn drijfveer waarin ik lessen blijf geven is het eindeloos zoeken naar de juiste technieken om denken voelen en handelen in harmonie te brengen, het is als een instrument bespelen de zuiverste tonen er uit willen halen. Het lichaam is een gecompliceerd instrument het leven op deze aardbol eveneens met elkaar leven en bewegen in harmonie is de grootste uitdaging. ik wil mensen helpen daar een goede vorm in te vinden. In mijn leven hebben muziek dans yoga en Tai-chi altijd naast elkaar gestaan ze hebben mijn door de zwaarste perioden heen kunnen helpen zodat ik door kon blijven gaan. Ik ben dankbaar dat ik mag blijven doen waar mijn hart ligt.

Contacts
Telephone:
0628264032
Email:
info@leadinghandsforhealth.nl