Reviews

Ik volg nu al 8 jaar de lessen van Marie-Mien.

En ik kan mijn wekelijkse les Yoga en Qi Gong niet meer missen.

Marie-Mien heeft voor iedereen aandacht en geeft op een prettige manier professionele begeleiding, de lessen vervelen nooit!

Ik kom er altijd weer ontspannen vandaan.

Wijnand Kicken

 
Marie you have golden hand
I don’t want to miss your massage   
I am so happy to know you.
 
JP
 
Ik volg al jaren de lessen van Marie Mien en hoop dit ook nog jaren te blijven doen. Marie Mien heeft een fijne open persoonlijkheid en laat je kennis maken met alle mogelijke soorten Yoga. Haar kennis van bewegen is enorm en haar manier van lesgeven is professioneel, lekker nuchter, maar ook met voldoende humor. Voor mij is (power) yoga inmiddels een vast onderdeel van de week en ik kan het echt iedereen aanbevelen. Yoga werkt.
 
Mark Roobol
 
Of je nu net met yoga begint of al wat meer ervaring hebt, van een yogales van Marie-Mien kom je altijd blij, voldaan en ontspannen thuis. Ze differentieert de oefeningen zodat iedereen op zijn of haar eigen niveau kan werken en zich prettig voelt. Heb je een blessure dan kan je door haar opties toch de yogales volgen. 
Met humor en veel ervaring geeft ze haar wijsheden door.
Ik heb zo veel van haar geleerd en blijf me nog steeds ontwikkelen. Ze oordeelt niet, heeft een positieve uitstraling. Marie-Mien is echt een inspiratiebron!
Marianne Lint 
 
Yoga is als een relatie. Je moet het goed onderhouden om er de vruchten van te plukken.
Door de lessen van Mariemien is het onderhouden niet moeilijk, elke les is net iets anders dan de vorige les, waardoor je altijd mee kan doen en het het altijd weer verrassend is. Chapeau!
Yoga, ik kan veel vertellen over wat yoga voor mij heeft betekent in het leven, maar het meest belangrijke is het effect dat het heeft als ik in de ochtend 10 minuten  yoga oefeningen doe:  ik ben overdag beter geconcentreerd, scherper, vrolijker en ik kan mijn grenzen, op een soepele manier, beter bewaken.
 
Ik ben psycholoog in de Gggz, Yoga helpt mij om een goede balans te vinden tussen cognitie en lijf, door de Yoga doe ik mijn werk beter, alsof er naast de theoretische kaders  een dimensie bij komt. Meer verdiepend en verbindend.
 
Als jong meisje woonde ik bij het strand, ik was er dagelijks samen met mijn hond. Door de Yoga heb ik dat ouder gevoel weer terug gekregen, 1 zijn met de natuur

Marie-Mien werkt op een rustige en luchtige manier aan je ontwikkeling van Tai-Chi vaardigheden. Aan het einde van de les ga ik helemaal Zen en gelukkig naar huis. Voor mij een verademing in een stresswereld.”Ik doe Tai Chi om blokkades en lichamelijke ongemakken voor te zijn en wanneer deze er toch komen weet Marie-Mien altijd wel een oefening om dit te verlichten. Na oefening van jaren doe ik nu zelf op een lastig moment en gepaste oefening, want ik weet wat ik nodig heb. Je bent je meer bewust van je gedachten en lichaam.Bij de extra workshops in een mooie omgeving heb ik meer inzicht gekregen over de diepere achtergronden en in werking op het lichaam van Tai-Chi.”Zelfs tot in Comaris toe zijn we geweest. Waar we in een heerlijk klimaat voor de spieren en de mind, met uitzicht over de bergen van de yogalessen hebben genoten. Hier mag je mij nog altijd voor bellen.

Marie Mien geeft les op een manier waardoor beginners èn gevorderden  zich kunnen ontwikkelen op hun niveau, goede en duidelijke uitleg op een ontspannen manier.Elke les is altijd gevarieerd,  nooit hetzelfde maar wel herkenbaar zodat je de opgedane kennis mooi in de praktijk kan brengen.

Je voel de ervaring van deze fantastische lerares, hierdoor ga je met veel plezier de les in en leer je je grenzen te verleggen op een veilige en ontspannen manier.

Voor vragen staat MarieMien altijd klaar  met een gewillig oor en advies.Kortom” een vakvrouw” .

De Tai Chi lessen van Marie-Mien helpen mij om in goed contact te zijn met mijn geest en mijn lichaam. Mijn lijf is er sterker en soepeler door geworden. Inmiddels zijn de oefeningen een ‘way of life’ in mijn dagelijkse leven. De lessen van Marie-Mien inspireren mij nog iedere week door haar enorme deskundigheid. Ik kan niet meer zonder.
 
Korine van Velzen
Contacts
Telephone:
0628264032
Email:
info@leadinghandsforhealth.nl